lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kirjahylly muuttaa

Raapaisimme Itä-Eurooppaa reunalta, kävimme Budapestissa. Alkujaan suunnitelmassa mukana olleeseen Belgradiin emme koskaan ehtineet, sillä Budapest tarjosikin paljon ihmelteltävää. Koimme siis kaupunki- ja puistohengailua, hyvää ruokaa, halpaa olutta sekä lillumista termaalivedessä eli hauskoja hetkiä.

Seuraavaksi ohjelmassa olisikin sitten muutto. Viimeisten seitsemän vuoden aikana olen muuttanut yhteensä seitsemän kertaa enemmän tai vähemmän kokonaan. Niinpä luulisi, että keskimääräinen muutto vuodessa auttaisi karsimaan tavaraa. Varsinkin, kun yksi näistä muutoista tapahtui junalla. Valitettavasti jo kirjahyllyn pakkaaminen vei suurimman osan vaivalla hankituista pahvilaatikoita.

Sanovat muuttamisen olevan puhdistava kokemus. Sitä voi rauhassa käydä tavarat läpi, luopua turhasta ja asetella uudessa kodissa paikoilleen vain tarpeellisia tavaroita, nauttia askeesista ja mielenrauhasta. Tai sitten voi aina viimeisenä iltana paniikissa heitellä kaikki roinat jätesäkkeihin, piilottaa uudessa kodissa kaappien perälle ja huomata kuljettaneensa samoja vanhoja laskuja ja rikkinäisiä kuppeja mukanaan muutosta toiseen. 

Kunhan löydän kirjat niistä kasoista, kesälukeminen alkaa.

                                           Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti